Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Expoziția de fotografie "Teatrul românesc în imagini" a fost vernisată aseară la sala Clio

FotoClubPro Arad a vernisat aseară, la Sala Clio, o expoziție, în premieră în Arad. Este vorba despre "Teatrul românesc în imagini" prima expoziție din Arad care cuprinde o colecție de 50 de fotografii realizate la spectacole din cadrul Festivalului de Teatru Nou de la Arad. Ideea acestei expoziții îi aparține președintelui onorific al clubului arădean, Francisc Kelen EFIAP, care în urmă cu câteva zeci de ani a fost fotograful oficial al teatrului. Pentru ca această expoziție să devină realitate s-a încheiat un parteneriat între FotoClubPro Arad și Teatrul Clasic "Ioan Slavici".

Expoziția de fotografie
Comentează 0

Despre importanța evenimentului, la vernisaj, a vorbit directorul Teatrului "Ioan Slavici" Arad, Bogdan Costea și cunoscutul om de cultură arădean, Bujor Buda .

Fotografiile expuse la sala Clio sunt semnate de căte artiștii fotografi Ioana Jurca, Octavian Tocaciu, Călin Andra, Robert Kadar, Călin Vurdea, Dan Lucian și Nelu Scripciuc. Expoziția, vernisată aseară, este dedicată teatrului arădean, la împlinirea a 200 de ani de la primul spectacol jucat în municipiul de pe Mureș. Expoziția poate fi vizitată până pe 6 iulie, iar intrarea este gratuită.

Galerie foto (24)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite