Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Expertiza medico-legală confirmă că trupul găsit între Mișca și Vânători îi aparține lui Sebastian Corbei

Examinarea medico-legală a rămășițelor găsite pe un câmp la 7 kilometri de locul de unde a dispărut Sebastian Corbei confirmă identitatea ca fiind a băiatului dat dispărut în luna ianuarie. Experții de la INML au făcut analiza cadavrului, confirmând identitatea lui Sebastian Corbei. 

Expertiza medico-legală confirmă că trupul găsit între Mișca și Vânători îi aparține lui Sebastian Corbei
Comentează 0

În data de 3 aprilie, cadavrul unui copil a fost descoperit în apropiere de localitatea Vânători, localitatea de domiciliu a copilului de 7 ani, Sebastian, care a dispărut în luna ianuarie a acestui an. 

Un apel la 112 a sesizat polițiștii despre prezența unui cadavru uman, de dimensiuni mai mici, pe un câmp la aproximativ 10-12 km intre localitățile Mișca și Vânători. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu procurorul criminalist s-au deplasat la fața locului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei și identificarea acestuia.  Deși a fost căutat cu forțe lărgite, copilul nu a fost găsit de autorități, după ce a fost dat dispărut de familie, la începutul lunii ianuarie. 


Scrie un comentariu

trimite