Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eveniment caritabil Expoziția BRAZI DE POVESTE LA MUZEU

 Eveniment caritabil Expoziția BRAZI DE POVESTE LA MUZEU
Comentează 0

Muzeul de Artă / Complexul Muzeal Arad

Strada Gheorghe Popa de Teiuș, 2-4, etaj II

Vineri, 08 decembrie, ora 11.00

8 - 20 decembrie 2023, Marți-Duminică: 09.00-17.00

 

În an aniversar, când muzeul arădean împlinește 130 de ani de existență (1893-2023) și în pragul sărbătorilor de iarnă, Complexul Muzeal Arad inițiază a doua ediție a expoziției caritabile ”Brazi de poveste la muzeu” – care aduce nostalgia iernilor de altădată și magia copilăriei în muzeu, oferind arădenilor și beneficiarilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad un cadou inedit.

Complexul Muzeal Arad vă invită vineri, 8 decembrie, ora 11.00, la deschiderea expoziției ”Brazi de poveste la muzeu” de la Muzeul de Artă, eveniment caritabil organizat pentru beneficiarii copii și adulți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Inaugurarea expoziției va avea loc în prezența domnului Ionel Bulbuc, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad Arad, firmelor private din sectorul economic arădean și instituțiilor publice implicate, conducerii Complexului Muzeal Arad, invitați ai evenimentului fiind copiii protejați din centrele din Arad și elevi din școlile arădene partenere: Liceul ”Sfânta Maria” Arad și Școala Gimnazială ”Iosif Moldovan” Arad.

Consiliul Județean Arad a realizat în ultimii ani investiții istorice în clădirile Complexul Muzeal Arad, urmând ca în anul următor să continuăm investiţiile în amenajarea spațiilor expoziționale, astfel încât Muzeul din Arad să devină un pol cultural important. Invit toți arădenii și în special copiii să vină să  viziteze expoziția caritabilă de brazi de Crăciun de la Muzeul de Artă, dar și să participe la evenimentele organizate de Consiliul Județean cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, a declarat Ionel BULBUC, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Expoziția ”Brazi de poveste la muzeu”, care aduce magia sărbătorilor de iarnă în muzeu și nostalgia copilăriei, va fi deschisă publicului și în primul rând grupurilor școlare la Muzeul de Artă până în data de 20 decembrie.

În Ajunul Crăciunului brazii de poveste de la muzeul arădean vor deveni bucuria copiilor, fiind dăruiți beneficiarilor copii și adulți din centrele din județul Arad aflate sub protecția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

”După succesul ediției de anul trecut în rândul vizitatorilor muzeului nostru și beneficiarilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, Complexul Muzeal Arad inițiază a doua ediție a evenimentului caritabil organizat cu implicarea directă a partenerilor săi, firme private din sectorul economic arădean și instituții publice care au dăruit și împodobit brazii expuși în Muzeul de Artă pentru a deveni bucuria copiilor și adulților din centrele din județul Arad, aflate sub protecția D.G.A.S.P.C. Arad.”, a declarat Bogdan BLAGA, directorul adjunct al Complexului Muzeal Arad.

Evenimentul caritabil ”Brazi de poveste la muzeu” este organizat de Complexul Muzeal Arad cu sprijinul partenerilor săi, firme private din sectorul economic arădean și instituții publice: Webasto Group, Panduit,  Auto Schunn, Coindu România, Smart Diesel, Clinica City Med Arad, Penitenciarul Arad, Remarkt, Lavidac&Flavi, International Alexander.

În an aniversar, când muzeul nostru împlinește 130 de ani de existență, parteneriatul public-privat inițiat de Complexul Muzeal Arad cu scop caritabil pentru beneficiarii D.G.A.S.P.C. Arad, alături de alte colaborări cu firme private dar și asociații non-profit din județ, are ca obiectiv promovarea patrimoniului cultural muzeal pe care acesta îl deține de mai mult de un secol.


Scrie un comentariu

trimite