Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

“Eu te cred... da’ tu mă minţi” – succes răsunător la Teatrul de Vară

Miercuri seara peste 1000 de persoane au ales să fie prezente la Teatrul de Vară, unde s-a jucat spectacolul “Eu te cred... da’ tu mă minţi”, cu Monica Davidescu, Aurelian Temişan, Anca Dinicu, Cosmin Vîjeu și Alexandra Sălceanu.

“Eu te cred... da’ tu mă minţi” – succes răsunător la Teatrul de Vară
Comentează 0

“Eu te cred, da’… tu mă minţi!”, este o adaptare a piesei bulevardiere ,,La Menteuse’’, scrisă de Jacques Bricaire şi Maurice Lasaygues. Spectacolul prezintă o fată căreia îi place să “ajusteze” adevărul cu minciuni şi poveşti scoase din cărţi şi adaptate la realitate, iar băiatul care o iubeşte crede tot ce îi spune şi se grăbeşte să rezolve problemele ivite, dar face şi mai multe încurcături. Familia fetei este formată din tată şi soră. Ei o cunosc foarte bine dar, din când în când, şi ei sunt prinşi în ţesătura minciunilor. Toate aventurile crează situaţii amuzante care au stârnit hohote de râs în rândul spectatorilor prezenţi la Teatrul de Vară.

Teatrul de Vară continuă miercuri, 31 iulie, de la ora 20.00, cu spectacolul SOŢ DE VÂNZARE, în a cărui distribuţie se află Ana Odagiu, Maria Radu, Marius Gâlea.

 Preţ bilet: 5 lei

Biletele pot fi cumpărate în ziua spectacolului, între orele 17.00 – 20.00, de la sediul Centrului Cultural Judeţean Arad (str. George Bariţiu, nr. 16).

 

Corina H.

 

Galerie foto (72)


Scrie un comentariu

trimite