Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Essence Of Beauty - Esența frumuseții în Arad

Essence Of Beauty - Esența frumuseții în Arad
Comentează 0

           Cel mai nou centru de înfrumusețare din orașul nostru a fost inaugurat aseară pe strada Eminescu, nr 35, sub denumirea de ''Essence Of Beauty ''. Locația beneficiază de dotări ultra moderne desfășurate pe o suprafață cu două nivele de cca 210 mp. Parterul clădirii este unul destinat cu precădere doamnelor, oferindu-le servicii de make-up, coafură, cosmetică, epilare și extensii gene. Iar partea de subsol a clădirii, oferă servicii de barbering.

Designul interior al salonului a fost conceput în detalii de către o renumită arhitectă din București. Vorbim despre o echipă mixtă, foarte tânără ( vârstele celor care prestează servicii aici fiind între 20 și 31 de ani), o echipă cu o bogată experiență în domeniu, cu multe cursuri absolvite și foarte important, cu un portofoliu mediu de aproape o sută de clienți activi în mod frecvent.

Larisa Georgiana, make-up artist, o tânără de doar douăzeci și doi de ani, este cea care a avut curajul să indrăznească a-și urma visul de a avea propriul ei salon de beauty. A reușit să adune în echipa ei nu mai puțin de zece tineri profesioniști și foarte apreciați în domeniul beauty. Iar ieri, în prezența soțului, familiei, prietenilor și cunoștințelor apropiate, și-a văzut împlinirea visului: inaugurarea salonului. O inaugurare demnă de marile saloane, unde încă de la intrare invitații au fost întâmpinați cu șampanie și zâmbete. Candy-barul, decorul organic de baloane în culorile salonului, au fost doar alte două detalii foarte atent pregătite pentru această inaugurare. Moderatoarea evenimentului a fost nimeni alta decât Bianca Morariu, binecunoscută în orașul nostru ca PR, organizatoare și moderatoare de evenimente. Arq dorește și pe această cale mult succes tinerilor antreprenori din echipa Essence of Beauty.

 

 

  •  

Galerie foto (150)


Scrie un comentariu

trimite