Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eşec spectaculos: CS Năvodari - CSAV Arad 52-22

Eşec spectaculos: CS Năvodari - CSAV Arad 52-22
Comentează 0

CSUAV Arad a debutat în noul sezon al ligii secunde de rugy cu un eşec. Elevii lui Marian Grindei au cedat cu 52-22 la Năvodari. Au marcat pentru Arad: Borș, Grindei și D. Stoica - eseuri, Afloare - două transformări și o lovitură de pedeapsă.

„Oricât am dori să ne batem acum de la egal la egal cu adversarul nu prea putem. Au prea mulți jucători experimentați, am numărat șapte numai de la fosta prim divizionară Farul, care – practic – au făcut diferența. Am mai greșit și noi, cel puțin la trei dintre eseurile lor, dar, în rest, am încercat să ne ținem cât am putut de bine de adversari. Meciul nu a fost chiar într-o singură direcție, doar că, așa cum am spus, cu jucătorii tineri trebuie avut răbdare. În plus de asta, a contat și faptul că nu am legat niciun meci de pregătire în această vară”, spus pentru sportarad.ro, antrenorul-jucător, Marian Grindei.

Aradul a început cu: Gabor, Dragoș, Ciocan – Dancu, A. Farcaș – Petrovai, D. Stoica, Maxim – Craiu, Borș – Mitroi, C. Farcaș, Nastiuc, Aanei- Afloare, pe parcurs mai intrând în luptă și Grindei, Gherdan, Jemna și Szucs.

Sâmbătă dimineață, pe arena din Sînicolau Mic, CS UAV Arad va înfrunta pe RCM Galați

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite