Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eroic: CSU Braşov - UVVG ProVolei Arad 2-3

CSU Braşov şi UVVG ProVolei Arad au oferit un spectacol total în a doua etapă a sezonului din A2 Vest. 

Eroic: CSU Braşov - UVVG ProVolei Arad 2-3
Comentează 3

În oraşul de sub Tâmpa s-a jucat cu garda jos, ambele formaţii trecând rând pe rând la conducere. Gazdele şi-au adjudecat primul set, apoi arădenii au egalat, din nou braşovenii au trecut la conducere la genera pentru ca setul 4 să fie al elevilor lui Radu Sabău. În decisiv arădenii au condus aproape în permanenţă, au fost egalaţi la 14 şi 15, dar au reuşit să se impună. A fost: CSU Braşov - UVVG ProVolei Arad 2-3 (23, -23, 22, -14, -15). 

"A fost un meci greu, dar noi ni l-am făcut aşa. Am permis gazdelor să vină în permanenţă peste noi. Încă mai avem de lucru, încă ne lipseşte ceva", a spus Radu Sabău, care nu a uitat să mulţumească pentru sprijin, şi pentru că această echipă există: Primăriei, CJA, Centrului Municipal de Cultură şi Centrului Cultural Judeţean. 

Lotul echipei arădene a fost format din: Tocoian, Duma, Both, Katona, Şipoş, Lopătaru, Flonta, Rodina, Gligor şi Matica. Săptămâna viitoare, pe 24 septembrie, de la ora 13, în Polivalentă, UVVG ProVolei va încerca să obţină al 3-lea succes consecutiv, adversar fiindu-i CSM Câmpia Turzii. Până atunci, mâine, la Blaj, echipa gazdă înfruntă UVVG ProVolei în CN de juniori.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite