Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eliberarea paşapoartelor, numai în baza programării online

Depunerea cererilor pentru eliberarea paşapoartelor la S.P.C.E.E.P.S. ARAD se face numai în baza programării online pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului-Judeţul Arad -www.prefecturaarad.ro-pasapoarte-programări online, respectiv a Direcţiei Generale de Paşapoarte Bucureşti - epasapoarte.ro-Programari.

Eliberarea paşapoartelor, numai în baza programării online
Comentează 0

Programarea online se face pe numele solicitantului de paşaport, iar în cazul în care  depun cerere mai mulţi membri dintr-o familie, se face câte o programare pentru fiecare persoană.

Precizăm că, cetăţenii care se prezintă în vederea depunerii cererii de paşaport trebuie să achite, în prealabil, taxa reprezentând contravaloarea paşaportului numai pe numele titularului de paşaport, la instituţiile abilitate indicate pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului-Judeţul Arad.

Taxa reprezentând contravaloarea paşaportului nu se poate achita la sediul Serviciului de Paşapoarte Arad.

Depunerea cererilor se poate face şi  fără programare online, în baza bonului de ordine eliberat la ghişeul serviciului, dar presupune un timp de aşteptare la ghişeul de primiri cereri, iar numărul de bonuri este limitat la 68/zi,  acesta fiind numărul maxim de cereri care pot fi procesate la un ghişeu într-o  zi.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite