Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Elevii de la Liceul Tehnologic Iuliu Moldovan participă la concursuri legate de Drepturile omului

Elevii de la Liceul Tehnologic Iuliu Moldovan își revendică încet, dar sigur, drepturile de...om.

Elevii de la Liceul Tehnologic Iuliu Moldovan participă la concursuri legate de Drepturile omului
Comentează 1

Prin implicarea unor cadre didactice tinere, în persoana domnilor profesori Cosmin Julan și Oana Olariu, precum și a conducerii reprezentate de dl dr. ing. Florinel Boja, acești tineri entuziaști încep să înțeleagă cerințele societății actuale și participă cu interes la concursurile tematice legate de Drepturile omului, cum a fost cel intitulat „Probleme actuale ale omenirii”.

 Ca urmare a interesului manifestat, au devenit  și “ambasadori” în cadrul programului educativ ,,Școli Ambasador ale Parlamentului European'' (EPAS), prin activitatea ,,Drepturile omului în Uniunea Europeană'' realizată de ambasadorii seniori și ambasadorii juniori de la Liceul Tehnologic ,,Francisc Neuman'' Arad în parteneriat cu profesorii și elevii Liceului Tehnologic ,,Iuliu Moldovan'' Arad.

Au fost evidențiate drepturile omului printr-o prezentare Power Point, după care elevii organizați pe cinci grupe au trebuit să asocieze pe bază de cartonașe imagini și cuvinte despre drepturile omului. La finalul activității, un reprezentant al grupului a prezentat, la alegere, patru drepturi ale omului.

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite