Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Efectele exploziei din Beirut filmate dintr-o dronă (VIDEO)

Efectele exploziei din Beirut filmate dintr-o dronă (VIDEO)
Comentează 0

A doua zi după explozia puternică din Beirut, orașul este aproape o ruină. Între timp, bilanțul a depășit pragul de 100 de morți, a anunțat Crucea Roșie din Liban. De asemenea, peste 4.000 de oameni au fost răniți în uriașa deflagrație care a distrus portul de pe malul Mediteranei.

Echipe de muncitori au început degajarea drumurilor şi îndepărtarea molozului de pe străzile până la celebra Gemayzeh, unde se află multe baruri. De obicei, acolo pulsează viaţa de noapte a Beirutului.

Explozia soldate cu peste 4.000 de răniţi au lovit Libanul într-o perioadă când este deja afectat de cea mai gravă criză economică de după 1990, când s-a încheiat războiul civil care a durat 15 ani, scrie Agerpres.

Miercuri, Înaltul Consiliu de Apărare a declarat deja capitala ''oraş în stare de dezastru'' şi a recomandat instituirea stării de urgenţă timp de două săptămâni.

Atorităţile anchetează în continuare cauza exploziilor, dar şeful serviciului de securitate internă susţine că în zonă se găseau materiale extrem de explozive.

 

 

Sursa: www.digi24.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide