Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Educatoare din Dâmbovița care a murit în fața copiilor înlocuia o colegă care s-a sinucis

Caz șocant în satul Speriețeni, din județul Dâmbovița! O educatoare în vârsta de 54 de ani, singura din localitate, a murit ieri, în fața copiilor.

Educatoare din Dâmbovița care a murit în fața copiilor înlocuia o colegă care s-a sinucis
Comentează 0

Potrivit martorilor, femeia era afară împreună cu copiii și participau la o serbare de 1 Iunie. Educatoarea le adusese micuților și un tort pe care îl servea când i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Colegele sale au sunat imediat după ajutoare, dar echipajul de la Ambulanță care s-a deplasat de urgență la fața locului, nu a mai putut să o slaveze pe femeie.

Oamenii legii spun că pe corpul femeii nu au fost găsite urme de violență, și cel mai probabil, aceasta ar fi suferit un infarct. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie.

Înlocuia o colegă care s-a sinucis în vara anului trecut

Potrivit ziarului Gura Dâmboviței, localnicii au doar vorbe de laudă la adresa dascălului, care era extrem de dedicat micuţilor. Spun că era o femeie bună, cu o familie împlinită şi mereu veselă. Acum, cei 20 de copii din sat au rămas fără educatoare. Gabriela era singura din sat, după ce colega ei a fost mutată la Gura Şuţii pentru a-i ţine locul Corinei Cristea, educatoarea care a ales să îşi pună capăt zilelor în vara anului 2016.

Sursa libertatea.ro


Scrie un comentariu

trimite