Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Editia aniversara a cursurilor de modeling

Editia aniversara a cursurilor de modeling
Comentează 0

Au început înscrierile pentru ediția aniversară, care marchează  a X-a promoție a cursurilor de modeling organizate pentru copiii și adolescenții cu vârsta cuprinsă între 4  și 20 de ani, aceștia fiind invitați să își dezvolte aptitudinile și să acumuleze informații necesare practicării modelingului si fotomodelingului. Imaginea ediției este Iulia Felnecan, câștigătoarea concursului Miss Arad 2017, manechin în plină ascensiune.

Cursurile de modeling sunt organizate de agenția de manechine aradeană Angels Events Models și Asociația Angels Organization și asigură o pregatire profesională corectă și dezvoltată pe elementele necesare modelului în domeniu. Proiectul se adresează dezvoltării sociale, emoționale și fizice a cursanților.

Pe o perioadă de 8 săptămâni, cursanții vor experimenta și vor învața de la specialiștii în următoarele domenii: make-up, hair-style, coregrafie scenică, concursuri de frumusețe, modeling și  fotomodeling, cum să-și pună în valoare potențialul nativ.
Proiectul include formarea teoretică (seminariile săptămânale a câte 2 ore) și practică (sedințe foto și minim o prezentare de modă).
 După finalizarea cursurilor de modeling, absolvenții vor avea șansa de a practica noțiunile învățate prin intermediul participării la prezentări de moda, castinguri, ședințe foto , reclame comerciale, concursuri de modeling și de frumusețe, sub îndrumarea agenției Angels Events Models.

Cursurile vor avea loc în incinta Clubului Sportiv Royal Dance Sport Arad (Bdul. Iuliu Maniu nr 17-21).

Înscrierile se fac în baza unei rezervări, iar locurile sunt limitate. Detalii și informații suplimentare despre înscriere sunt disponibile pe scoalademodeling.blogspot.ro.


Scrie un comentariu

trimite