Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

E oficial, UTA şi-a prezentat noul antrenor: Ilie Poenaru a semnat cu Bătrâna Doamnă

După despărţirea de Ionuţ Badea, UTA are începând de astăzi un nou antrenor. Ilie Poenaru, fostul principal al celor de la Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş, a semnat un contract pentru a-i pregăti pe jucătorii Bătrânei Doamne.

E oficial, UTA şi-a prezentat noul antrenor: Ilie Poenaru a semnat cu Bătrâna Doamnă
Comentează 0

Noul antrenor al UTA-ei a fost prezentat în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a declarat că a avut şi alte oferte, având discuţii cu FC Argeş şi apropiaţi ai FCSB, dar ceea ce a văzut că se întâmplă în ultimul timp la Arad l-a făcut să aleagă UTA. „Este clar că este un club care te obligă prin tradiţia pe care o are”, a spus antrenorul. Acesta a vorbit şi despre un eventual transfer al lui Claudiu Keseru, susţinând că şi-l doreşte la echipă, fiind un jucător care se pliază pe principiile sale de joc. Problema este însă că jucătorul căzut în disgraţia lui Gigi Becali la FCSB are mai multe oferte.

De asemenea, Poenaru vorbit şi despre întâlnirea avută cu cei patru oameni de afaceri arădeni interesaţi de preluarea clubului, despre care a spus că i-au garantat că va avea parte de stabilitate în situaţia în care tranzacţia se va perfecta.

Sursa foto: Sport Pictures via digisport.ro


Scrie un comentariu

trimite