Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dynamite Fighting Show: se anunță bătaie ca-n filme la Polivalentă, cu Tolea Ciumac, „Rambo” Lambagiu, Eduard Gafencu și mulți alții

Pe 5 martie se anunță bătaie ca-n filme la Sala Polivalentă, bătaie la care vor participa luptători ca Tolea Ciumac, „Rambo” Lambagiu, Eduard Gafencu, Bogdan Năstase, Daniel Corbeanu, Marius Munteanu și Mihai Cîrstea.

Evenimentul a fost prefațat astăzi, la Primărie, de promotorul Cătălin Moroșanu, zis „Moartea din Carpați”, primarul Călin Bibarț și câțiva dintre cei care urmează să intre în ring luna viitoare.

Dynamite Fighting Show: se anunță bătaie ca-n filme la Polivalentă, cu Tolea Ciumac, „Rambo” Lambagiu, Eduard Gafencu și mulți alții
Comentează 3

„Florin «Rambo» Lambagiu și gigantul Tolea Ciumac se vor duela din nou în ring, pe 5 martie, la Sala Polivalentă din Arad, în main eventul galei Dynamite Fighting Show 7, de data aceasta pe reguli de MMA.

Confruntarea vine la 5 luni după ce Lambagiu a reușit să îl învingă pe Ciumac, după trei reprize, la Iași. Va fi un adevărat duel David vs Goliat, diferența dintre cei doi fiind de 45 de kilograme și 15 centimetri în favoarea lui Ciumac”, anunță organizatorii galei.

Încă de la începutul întâlnirii cu presa, primarul Călin Bibarț a ținut să menționeze că Primăria a devenit partener în cadrul acestui eveniment ca urmare a faptului că acesta are pe lângă componenta sportivă și o componentă de promovare a orașului și una de educație. „Primăria, prin Centrul Municipal de Cultură este parteneră la acest eveniment, datorită faptului că folosindu-ne de imaqinea sportivilor promovăm orașul și clădirile istorice de aici. De asemenea, sportivi merg prin școli, au și fost ieri la Colegiul Național «Preparandia – Dimitrie Țichindeal» în cadrul unei campanii anti-bullying. La evenimentul de pe 5 martie va participa și Mihai Leu și vom face astfel promovarea următorului mare eveniment pe care îl organizăm, Raliul Aradului. Tot conceptul are un buget de 100.000 de euro, din care Primăria contribuie cu mai puțin de jumătate”, a declarat primarul Călin Bibarț.

„Pe harta marilor evenimente sportive”

La rândul său, promotorul Cătălin Moroșanu promite ca va fi o gală intensă, cu lupte interesante, iar Aradul va avea numai de câștigat de pe urma promovării care i se va face cu această ocazie. „Ne bucurăm că suntem în acest oraș frumos, ne bucurăm că suntem la a VII-a ediție a galei, am fost în toate marile orașe ale României și pot să vă promit că va fi o gală foarte intensă. Cu siguranță va fi sold-out la Polivalentă”, a spus Moroșanu. În ceea ce privește prețul biletelor, acesta va fi de 50 de lei la tribună și de 100 de lei pe scaune. „Eduard Gafencu și Marius Munteanu sunt luptătorii locali care vor urca în ring. Vor avea adversari puternici și suntem convinși că vor face spectacol. Va fi un show total. Deja avem un interes foarte mare al publicului pentru cele nouă lupte. Accesul în sală se va face la ora 18, la ora 19 va începe meciul de deschidere, apoi evenimentul va dura aproximativ patru ore”, a ținut să precizeze Moroșanu. Referitor la campania împotriva bullyingului, „Moartea din Carpați”a mărturisit că la 14 ani a fost o victimă a acestui fenomen, drept pentru care s-a apucat de sport. „Avem cel mai tare partener media, PRO TV, vom avea știri în prime-time, vom pune Aradul pe harta marilor evenimente sportive”, a mai spus cunoscutul luptător.

Galerie foto (29)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite