Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

După cinci ani de secetă, arădeanul Dennis MAN duce CUPA la Steaua

Steaua (FCSB, cum este numită acum echipa din cauza unor procese pierdute de Gigi Becali) a reușit să câștige în această seară primul trofeu important, după cinci ani de secetă, Cupa României, datorită unui gol marcat de arădeanul Dennis Man în minutul 65.

După cinci ani de secetă, arădeanul Dennis MAN duce CUPA la Steaua
Comentează 0

Cu Dennis Man titular și cu Adrian Petre intrat la pauză, Steaua a jucat șters în compania celor de la Sepsi, echipă din play-out care a încercat să provoace surpriza. Deși cele două formații s-au luptat în cea mai mare parte a timpului de joc de la egal la egal, experiența și valoarea superioară a lotului echipei bucureștene și-a spus în cele din urmă cuvântul, cu atât mai mult, cu cât pe final, Sepsi a rămas în zece jucători în urma unui fault prostesc comis de căpitanul Bouhenna asupra autorului unicului gol al partidei.

Ultimele trofee importante câștigate de Steaua au fost în sezonul 2014-2015, când sub conducerea lui Costel Gâlcă și cu patronul Gigi Becali în pușcărie, echipa s-a impus în Campionat și în Cupa României. La finalul sezonului antrenorul a fost însă demis, singurul trofel obținut de atunci fiind Cupa Ligii, în 2016. De asemenea, a trebuit să se mulțumească cu locul al doilea în Campionat în 2016, 2017, 2018 și 2019. Sezonul acesta se află pe locul al V-lea în play-off, cu doar 28 de puncte, la 16 puncte de liderul Universitatea Craiova.

De remarcat că acesta a fost primul meci al principalului Toni Petrea pe banca Stelei. Fostul secund al lui Reghecampf a fost numit la conducerea echipei, comentatorii malițioși spun că tot pe post de secund, dar al patronului Becali, acum câteva zile, după demiterea lui Bogdan Argeș Vintilă.

Foto: captură Digi Sport 1 via sport.ro

Citiți și: https://www.arq.ro/dennis-man-intre-franta-si-italia-cine-il-urmareste-in-meciul-din-aceasta-seara/35267

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite