Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

După 40 de ani, s-a dus la cimitir să-și dezgroape fiul. Descoperirea șocantă făcută după ce a deschis sicriul

După 40 de ani, s-a dus la cimitir să-și dezgroape fiul. Descoperirea șocantă făcută după ce a deschis sicriul
Comentează 0

După 40 de ani, o femeie a reușit să convingă autoritățile să-l dezgroape pe fiul său. Lydia Reid a știut întotdeauna că bebelușul său, mort la șapte zile după naștere, nu se afla acolo, scrie BBC News.

Iar odată cu deschiderea sicriului, femeia a reușit și să demonstreze că a avut dreptate în tot acest timp. Exhumarea a fost efectuată de antropologul Dame Sue Black, care a găsit doar o pălărie, un șal, o cruce și o etichetă pe care era scris greșit numele lui Gary.

„Am avut înmormântare, iar în ziua aceea am spus clar că nu există nimic în acest sicriu. Sicriul era ușor. Știu greutatea unui copil. Sicriul era ușor. Fiul meu nu era acolo. Și totuși, nimeni nu m-a crezut. Am vrut să mă înșel. Am vrut să fiu numită bătrână proastă”, a povestit Reid.

„În cele din urmă există doar o singură explicație logică posibilă și asta înseamnă că trupul nu a fost pus în acel sicriu. Nu există nici un alt răspuns, deoarece nu veți obține niciodată acest nivel de conservare a sicriului și nu veți avea un corp menținut. În interiorul pălăriei nu este nici un păr, în interiorul giulgiului sicriului nu există nici un os. Nu a fost acolo și niciodată nu am mai văzut asta”, a mai spus femeia.

sursa: antena3.ro


Scrie un comentariu

trimite