Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

După 20 de ani cu promoția 2004 a Colegiului Național „Elena Ghiba Birta”

 După 20 de ani cu promoția 2004 a Colegiului Național „Elena Ghiba Birta”
Comentează 0

Ziua de 24 mai 2024 a fost aleasă de către absolvenții promoției 2004 a Colegiului Național „Elena Ghiba Birta” pentru a se revedea și pentru a celebra aniversarea celor 20 de ani trecuți de la finalizarea studiilor liceale.

 

            Întâlnirea a avut loc în sala Marii Uniri unde au participat peste jumătate din numărul foștilor elevi din toate cele 5 clase care au constituit promoția anului 2004, alături de profesori care au fost la catedră în perioada celor 4 ani de liceu.

 

Evenimentul, moderat de către Ioana Ciurlea, una dintre absolventele promoției, a fost deschis de doamna director prof. Valentina Iegariu, care a condus Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” până în anul 2002 care, cu emoție, ne-a adresat câteva cuvinte prin care a reușit să ne transmită un sentiment de apartenență la marea familie a absolvenților liceului care poartă numele unei personalități puternice care a sprijinit educația arădeană, Elena Ghiba Birta.  

 

A urmat și un moment al foștilor elevi, care prin discursul rostit de Ioana Pintea, șefa noastră de promoție, am transmis gândurile bune și aprecierea pentru fiecare dintre profesorii care într-un mod sau altul și-au lăsat amprenta asupra noastră, chiar în perioada în care a început procesul de dezvoltare spre viața de tineri adulți.

 

În încheiere, am derulat imagini din arhivele personale, cu noi, în perioada liceului, dar și de la întâlnirea de 10 ani și cu siguranță au existat în sală colegi care au început să se gândească la planificarea următoarei întrevederi.

 

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat activ și care au făcut posibilă această „reuniune”, mulțumim profesorilor care au acceptat invitația noastră de a ni se alătura și totodată actualei conduceri a Colegiului Național „Elena Ghiba Birta” care ne-a sprijinit logistic în demersul propus de noi. Să ne revedem cu toții, cu bine!

 

 

Conf. Univ. Dr. Paul-Andrei Albu

12A

Galerie foto (29)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide