Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Duel echilibrat, alb-roşii sunt lideri pentru moment: UTA - Chindia Târgovişte 2-1

UTA a avut o misiune grea azi cu Chindia. Oaspeţii şi-au vândut scump pielea, dar la finalul celor 90 de minute alb-roşii au urcat în vârful ierarhiei.

Duel echilibrat, alb-roşii sunt lideri pentru moment: UTA - Chindia Târgovişte 2-1
Comentează 0

De doar 3 minute a avut nevoie UTA pentru a  deschide scorul cu Chindia Târgovişte. Strătilă a centrat de pe dreapta, un fundaş al Chindiei a deviat balonul care a ajuns exact la Curtuiuș, la 6 metri și acesta a trimis puternic cu latul pe lângă portarul oaspeţilor. Târgoviştenii nu se împacă cu acest lcuru, şi, în minutul 17 Cherchez trage de la 25 de metri, mingea loveşte bara din dreapta lui Miron și intră în plasă. Târgoviştenii plusează, surprinzător, însă acţiunile lor nu au finalitate. UTA dă replica prin Copil, şi prima repriză se încheie la egalitate, cu un plus pentru Chindia. Tot oaspeţii au prima şansă a reprizei secunde, după care, în minutul 56 Curtuiuș deviază o minge lungă, Rus scapă pe zonă centrală, talonat de Matei și trage cu stângul din 13 metri la colțul lung, 2-1. Strătilă, Copil şi Rus trec de puţin pe lângă golul 3, oaspeţii fiind periculoşi la rândul lor, însă Miron a fost la post. Finalul este echilibrat, defensiva Aradului rezistă, şi UTA e noul lider, până mâine când joacă Baia Mare.

UTA: Miron - Polgar, Manea, Botiș, Burlă - Strătilă (Gligor), Chindriș, Jorza (Dobrean), Copil - Szekely (Rus), Curtuiuș

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite