Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dublă premieră pe scena teatrului arădean

Dublă premieră pe scena teatrului arădean
Comentează 0

La Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” va avea loc, peste doar trei zile, cea de-a doua premieră a acestui an.  Este vorba  despre  spectacolul  Bull (Taurul) de Mike Bartlett, în traducerea lui Andrei Marinescu. Spectacolul poartă semnătura tânărului regizor Bobi Pricop iar scenografia este realizată de Velica Panduru.

Bull va avea o dublă premieră, prima reprezentație este programată pentru data de 9 aprilie iar cea de-a doua pentru data de 10 aprilie. Ambele reprezentații vor avea loc la sala studio, de la ora 19,00. Din distribuția spectacolului fac parte talentații și îndrăgiții actori  Alex Mărgineanu / Alex Mihăescu (Thomas), Carmen Vlaga-Bogdan (Isobel), Andrei Elek (Tony),  Ovidiu Ghiniță (Carter). În calitate de actor, Alex Mihăescu este la prima colaborare cu echipa teatrului arădean. L-ați mai regăsit în calitate de regizor al spectacolului ,,Tăietura” de Mark Ravenhill, în anul 2013.

Tema spectacolului Bull este una de actualitate și prezintă povestea unei companii care trebuie să-și reducă numărul angajaților. Timp de o oră, cu ușile închise, un angajat al acestei companii  trăiește un adevărat coșmar fiind  hărțuit de doi dintre colegii lui. Lupta este una pierdută dinainte de a începe, pentru că verdictul este deja  cunoscut de ceilalți doi.

La finalul reprezentației, spectatorii  vor avea ocazia să interacționeze cu echipa spectacolului (actori, regizor, scenograf) și vor putea discuta despre  tema și mesajul spectacolului.

Biletele  pot fi achiziționate de la agenția  teatrului și online de pe platforma biletmaster.ro.

 

 

 

 


 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide