Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dragnea, prins iar cu minciuna. Ce spun procurorii

Liviu Dragnea, prins din nou cu minciuna. Potrivit unor surse Realitatea TV, plângerea sa împotriva jurnalistului Mircea Marian i-a fost restituită, pentru că nu îndeplinea condițiile minimale pentru o astfel de reclamație. Cu toate acestea, șeful PSD a declarat că nu mai are încredere în Justiție, pentru că nu a mai aflat nimic despre plângerea sa.

Dragnea, prins iar cu minciuna. Ce spun procurorii
Comentează 0

”Eu am facut o plângere penală domnului Mircea Marian, în 2017, care a incitat public. La Parchet. Nici până în ziua de azi nu am primit nimic. Și am făcut-o mi se pare, în februarie. De ce să mai fac sesizare acolo? Făcusem deja una. Însemna să repet o altă cerere la Parchet și să nu facă nimic. Nici până azi, la un an și jumătate, nu am primit nimic. Domn'e, nu ne interesează... S-a făcut vreo cercetare? Nu s-a făcut nimic. Nimic", declara Dragnea.

Potrivit unor surse, plângerea a fost depusă la Parchetul General în anul 2017 și trimisă Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. Aici a fost analizată și restituită lui Liviu Dragnea, pe motiv că nu îndeplinea condițiile. Din aceleași surse, Dragnea nu a mai făcut o altă sesizare cu același obiect. Conform procedurii, Liviu Dragnea trebuie să fi fost înștiințat. 

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite