Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Două străzi din Sânicolau Mic, aflate în proprietate privată, îşi primesc numele

A fost demarată procedura de transparenţă în cazul a două străzi din Sânicolau Mic, care urmează să-şi primească numele. Este vorba despre străzile Atlantis şi Corint.

Două străzi din Sânicolau Mic, aflate în proprietate privată, îşi primesc numele
Comentează 1

Proiectul de hotărâre se referă la aprobarea atribuirii de denumiri de stradă, în cartierul Sânicolaul Mic, terenuri aflate în proprietatea privată a unor persoane fizice și juridice, identificate conform extraselor de carte funciară și potrivit planșei anexă, care face parte integrantă din prezenta hotărâre, astfel: - STRADA ATLANTIS - CF nr. 353116 Arad - STRADA CORINT – CF nr. 353063 Arad. De asemenea, se aprobă completarea Nomenclatorului stradal aprobat prin Hotărârea nr. 273/2010 a Consiliului Local al Municipiului Arad, cu noile denumiri, conform art.1., cât şi aprobarea introducerii străzii la care se face referire în prezenta hotărâre în zona de impozitare corespunzătoare, zona ,,D’’.

Documentaţia poate fi consultată: pe pagina de internet a instituţiei, accesând acest link , la sediul instituţiei, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 16:00, joi între orele 08:30 - 17:30, vineri între orele 08:30 - 13:30. Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Relaţii cu Publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 14 10 2023 prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la acest link, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: dezbaterepublica@primariaarad.ro sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, aici.

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris. Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 14 10 2023”, transmit reprezentanţii municipalităţii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite