Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Două românce, o mamă și fiica ei de 8 ani, ucise de un criminal în serie

Două românce, o mamă și fiica ei de numai opt ani, au fost ucise de un criminal în serie, în Cipru, informează Realitatea TV.

Două românce, o mamă și fiica ei de 8 ani, ucise de un criminal în serie
Comentează 0

Cadavrele lor au fost descoperite într-un puț de mină, după ce bărbatul, un fost militar, a recunoscut că a omorât în total șapte femei și fetițe. Anchetatorii spun că acesta este primul criminal în serie din istoria țării.

Două cadavre au fost găsite într-un puț de mină luna aceasta. Un altul a fost descoperit ieri. Cele trei femei erau de origine filipineză.

Principalul suspect, un ofițer de armată în vârstă de 35 de ani, ar fi recunoscut în fața anchetatorilor că a comis și alte crime. Poliția caută acum cadavrele pe baza informațiilor furnizate de suspect.

Printre victimele criminalului în serie ar fi o femeie din România și fiica sa de opt ani, dar și o femeie din India sau Nepal. Româncele ar fi dispărut din 2016.

 

Cadavrul găsit ieri de anchetatori i-ar aparține unei femei pe care suspectul ar fi cunoscut-o pe un site de matrimoniale și care a dispărut în decembrie 2017.

O fetiță, de șase ani, fiica uneia dintre victime, este căutată și ea de autorități. Autoritățile cipriote au cerut ajutor Marii Britanii pentru desfășurarea anchetei criminalistice.

Presa din Cipru a dezvăluit identitatea celor două românce: Livia Florentina Bunea, de 36 de ani și fiica ei de opt ani, Elena Natalia Bunea, dispărute din 30 septembrie 2016.

Sursa: realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite