Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tâlhărie la Măderat: două persoane mascate au intrat în casa unei femei și au lăsat-o fără bani și telefon

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii orașului Pâncota au identificat și reținut doi bărbați, bănuiți de tâlhărie calificată. În dimineața zilei de duminică, 7 martie 2021, două persoane necunoscute și mascate, ar fi pătruns în locuința unei femei de 67 de ani, din Măderat, unde, prin violență și amenințare, i-ar fi sustras acesteia suma de 4.000 de lei, pe care o deținea în imobil, precum și un telefon mobil.

Tâlhărie la Măderat: două persoane mascate au intrat în casa unei femei și au lăsat-o fără bani și telefon
Comentează 0

În urma investigațiilor efectuate, în data de 8 martie a.c., polițiștii au identificat și depistat doi bărbați de 23 și 27 de ani, amândoi din Măderat, bănuiți de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat în cauză, față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Ineu, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea faptei de tâlhărie calificată. Activitățile au fost sprijinite de polițiști ai Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Arad.


Scrie un comentariu

trimite