Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Două medii de zece la BAC; unde au absolvit elevii respectivi; Intraţi AICI pentru a vedea rezultatele înainte de contestaţii

Ministerul Educaţiei a dat publicităţii pe siteul propriu, edu.ro, rezultatele înainte de contestaţii la prima sesiune de Bacalaureat, care tocmai s-a încheiat.

Două medii de zece la BAC; unde au absolvit elevii respectivi; Intraţi AICI pentru a vedea rezultatele înainte de contestaţii
Comentează 0

În judeţul Arad, la fel ca la Evaluarea Naţională, au fost doar două medii de 10, dar de data aceasta ambii candidaţi provin de la Colegiul Naţional „Moise Nicoară”. De menţionat că elevii de aici au ocupat primele şase locuri în clasamentul pe judeţ, cu medii cuprinse între 10 şi 9,83, poziţia a VII-a fiind ocupată de un candidat de la Liceul Teoretic Pâncota, tot cu media 9,83. Pe poziţia a VIII-a se află un candidat de la Liceul Baptist „Alexa Popovici”, cu media 9,81, pe poziţia a IX-a, un elev de la Colegiul Naţional „Vasile Goldiş”, cu media 9,81, locul a X-lea pe judeţ fiind ocupat de un candidat de la „Moise”, cu 9,8.

Dacă la nivel naţional rata de promovare a fost de 78,3%, iar 56 de candidaţi au obţinut media 10. Aradul a înregistrat înainte de contestaţii o promovabilitate de 76%.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Educaţiei, contestațiile pot fi depuse/transmise astăzi, 3 iulie, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. Candidații care contestă rezultatul inițial al evaluării trebuie să completeze, să semneze și să depună/transmită prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele finale (după soluționarea contestațiilor) vor fi comunicate în data de 7 iulie.

Intraţi AICI pentru a vedea rezultatele obţinute de elevii din judeţul Arad.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite