Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dosarul 2 Mai. Procesul lui Vlad Pascu începe cu scandal: criminalul, audiat prin videoconferință. Judecătoarea, sfidare totală: A venit molfăind gumă!

Sfidare totală și scandal la judecătoria Mangalia, unde trebuia să înceapă procesul de omor al lui Vlad Pascu. Tânărul drogat care a luat viața a doi tineri nu merge nici măcar în fața familiilor la judecătorie, el va fi audiat prin videoconferință. Mai mult, părinții care și-au pierdut copii acuză magistrații că i-au pus pe drumuri și că au amânat procesul după ora 12.00. 

Dosarul 2 Mai. Procesul lui Vlad Pascu începe cu scandal: criminalul, audiat prin videoconferință. Judecătoarea, sfidare totală: A venit molfăind gumă!
Comentează 0

La Judecătoria Mangalia au ajuns, astăzi, părinții tinerilor decedați în accidentul rutier din 2 Mai. Tatăl lui Sebastian Olariu are la el o fotografie cu băiatul ucis în accident. În schimb, Vlad Pascu va fi audiat prin videoconferință.

"Asta este sfidare! Pe cine plătim noi? Din banii noștri? Doamna judecătoare vine și molfăie la guma de mestecat: "Asta e, la 12:30". Eu nu sunt detașat. Eu m-am trezit la 3:30 ca să fiu aici. Ne pune pe noi niște proști să venim de la sute de kilometri pentru domnul Vlad Pascu. Eu vreau să-i dea drumul, că e în contestație. Eu îl duc acasă la mămica și la tăticul! E strigător la cer! Copilul meu a murit și tu te prezinți așa la prima înfățișare? Să-i fie rușine!", a spus tatăl unui tânăr ucis în accident. 

Citește continuarea pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite