Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului şi fără permis

Dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului şi fără permis
Comentează 0

Chiar dacă în plină pandemie ni se spune să rămânem în casă, mai multe persoane nu doar că ignoră măsura, dar mai şi comit infracţiuni. Din nefericire pentru ei, poliţiştii aflaţi la datorie sunt pe fază şi i-au oprit înainte de a produce o nenorocire. 

Doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului. Primul, un bărbat în vârstă de 35 de ani din Vărfurile, a fost prins beat la volan de către oamenii legii pe raza localităţii Tălagiu la volanul unui autoturism. „Testarea cu aparatul alcooltest a relevat o alcoolemie de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au declarat reprezentanţii IPJ Arad. Beat la volan a fost prins şi un bărbat în vârstă de 46 de ani pe bulevardul Revoluţiei din Arad. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recolatate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele celor doi bărbaţi au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului. 

Cu dosar penal s-au ales şi doi bărbaţi care au fost prinşi la volan de către poliţişti însă aceştia nu deţineau permis pentru nicio categorie de vehicule. „Polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, la data de 3 aprilie a.c., un bărbat de 30 de ani, din Curtici, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timișorii, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.În aceeași zi, pe raza localității Drauț, polițiștii din Târnova au depistat un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare penale”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite