Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dosar penal pentru un bărbat după ce a încălcat ordinul de protecţie

Se pare că se pun lucrurile în mişcare şi în ţara noastră în ceea ce priveşte violenţa domestică. Nu mai e de joacă cu ordinul de restricţie emis de către autorităţi, iar asta a păţit-o pe propria piele un bărbat din Grăniceri. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a încalcat ordinul de protecţie şi s-a ales cu un dosar penal, iar acum riscă pedeapsa cu închisoarea. 

Dosar penal pentru un bărbat după ce a încălcat ordinul de protecţie
Comentează 2

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au emis, la data de 11 ianuarie a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 44 de ani, din Grăniceri, care și-a agresat soția lovind-o în zona pieptului și abdomenului în timp ce se aflau în locuința comună de pe raza localității Chișineu-Criș.. A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, agresorului fiindu-i interzisă apropierea de victimă sau contactarea acesteia sub orice formă. La data de 12 ianuarie a.c., bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu intrând în locuința comună, pe numele acestuia fiind întocmit un alt dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

 

Fapte cu repetiţie

Un alt ordin de protecție provizoriu a fost emis de polițiștii Biroului de Ordine Publică pe numele unui arădean de 40 de ani, care, la data de 6 ianuarie a.c., și-a lovit și amenințat concubina, în locuința acesteia. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru lovire și alte violențe și amenințare.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite