Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Donează sânge, donează viață!

În cadrul campaniei naționale lansate de Organizația de Tineret a PNL (TNL) „Din inimă pentru România”, în săptămâna 15-21 ianuarie tinerii liberali din Arad și din toată țara vă invită în număr cât mai mare să participați la o acțiune care are ca simplu scop salvarea de vieți.

Donează sânge, donează viață!
Comentează 0

La propunerea ministrului Finanțelor, Marcel Boloș, tichetele pentru donatorii de sânge au crescut de patru ori, ajungând la suma de 280 de lei, acesta fiind doar unul dintre motivele pentru care tinerii susțin că  merg să donze.

„După ce citiți acest text, vă încurajez să vă puneți în pielea apropiaților unei persoane care are nevoie disperată de sânge și în pielea cadrelor medicale care pot ajunge neputincioase la salvarea unei vieți din cauza rezervei mici de sânge. Dacă Dumnezeu ne-a dat nouă sănătate, să contribuim și noi la sănătatea cuiva. Într-adevăr, donatorii de sânge sunt recompensați pentru gestul măreț pe care îl fac, dar o picătură de sânge, un strop de viață este sfânt, pentru că salvează o ființă. Stimați arădeni, haideți să ne mobilizăm și să aducem liniște și fericire în sufletele oamenilor, haideți să arătăm că ne pasă, haideți să salvăm vieți! Tot ce-i mai bun vine de-acum!”, a declarat Bogdan Faur, președintele TNL Arad.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite