Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Domnule Tripa arădenii nu „e proști"

Domnule deputat Tripa, cățelușul lătrător a lui Mihai Fifor și al penalului și hoțului Dragnea, au început arădenii să te taxeze. Și nu prea îți convine, nu?

Domnule Tripa arădenii nu „e proști
Comentează 0

Te-ai plimbat matale prin piețele arădene ca să demontezi un mit. Inclusiv, fără prea multă perdea, tu și acoliții tăi Căprar, Todor sau Fifor sunteți un mit în politica țării. Sperăm ca pe viitor să rămâneți un simplu mit, că prea v-ați bătut joc de arădeni și nu numai.

Deputatul Tripa, supusul lui Fifor are tupeul să vină pe o rețea de socializare să ne explice sau mai bine zis să ne lămurească cât de mincinoși sunt unii. Florinele dragă lumea de la Arad nu „e proști" ca cei pe care hoțul Dragnea îi manipulează, la Arad oamenii „e mai deștepți", nu îi poți păcăli așa ușor.
 

Iată vorbele marelui deputat, ales că așa se autointitulează dânsul:

„Am vrut astăzi să demontez un mit indus artificial în conştiinţa publică de dreapta politică, acela al creşterii exponenţiale a preţurilor la produsele agroalimentare. Nimic mai fals ! Şi m-am convins de acest lucru, cum altfel, decât mergând în piaţă şi din vorbă în vorbă cu oamenii de la tarabe am verificat evoluţia preţurilor. Acestea au rămas în marja cunoscută şi nici vorbă despre salturile de care vorbesc în mod fantezist liberalii"

Dar haideți să vedem ce comentarii i-au lăsat cititorii, reproduse fără cenzură:

„As scrie aici 3 pagini....dar incerc un scurt rezumat!sistem de sanatate care te omoara cu zile!!!educatie praf (pe langa ca e praf,termini scoala si mergi la munca pe 2 lei).2 MILIOANE de copii sunt SUB pragul saraciei!!un sistem de justiei care i condamna pe "fraieri" la ani grei de puscarie iar "smecheri" dovediti iau 3-4 ani!autostrazi aproape de 0!!pensionari cu pensie de 600 lei!!iti mai scriu?????????nu ma incadra ca un sustinator a lui Boc,dar fa o vizita la cluj sa vezi un oras dezvoltat!omul a mai prins 2 mandate de cand nu mai e prim ministru,oare acolo nu sunt oameni bugetari carora le-a taiat boc salarile si pensile?(asta inseamna ca oamenii sa recunoasca un om gospodar)psd-u sustine nemunca,nepotismul etc,etc!70% din oamenii tarii habar nu au cum arata 20000 euro cash iar noi vedem cu la parlament aia fura cu milioanele!(vezi cazul lui cocos,gheorghe stefan,sova,dragnea.....)daca ai un bancomat pe langa tine fa o vizita in data de 15 a lunii sa vezi ce cozi sunt la bancomate,lumea asteapta salariul ca paine laptele pe vremea lui ceausescu!daca asta e trai bun,eu spun PAS!O ZI DEOSEBITA in continuare" îi scrie un cititor

Hai să vedem ce scrie un alt cititor al capodoperei celebrului deputat Tripa;

„Mi se pare normal creșterea de prețuri cum vreți sa acoperim fraudele PSD-ului... Nu va uitați la tv cât spur de bani au făcut băieții deștepți" scrie un alt cititor

Am putea continua dar mai bine ne oprim aici că ne este nouă rușine de rușinea pădurarului, pardon deputatului Florin Tripa. Un lucru este cert, arădenii încep să taxeze ipocrizia, furtul și minciuna parlamentarilor PSD de Arad.

Lazăr Pană


Scrie un comentariu

trimite