Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doliu în presa arădeană: cunoscutul jurnalist Romulus Dubăț a trecut în eternitate / UPDATE: Când vor avea loc priveghiul și înmormântarea

Cunoscutul jurnalist arădean Romulus Dubăț, Romi pentru prieteni, a trecut, în această seară, în eternitate. Confruntându-se cu mari probleme de sănătate în ultima vreme, Romi era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență de la jumătatea lunii februarie, iar astăzi, a plecat să scrie alături de Simi Todoca, Răzvan Crețu, Ioan Weisl, Viorel Muscă, Dorin Bodea și atâția alți jurnaliști arădeni care ne-au părăsit în ultimii ani.

Doliu în presa arădeană: cunoscutul jurnalist Romulus Dubăț a trecut în eternitate / UPDATE: Când vor avea loc priveghiul și înmormântarea
Comentează 0

Update 1 Când vor avea loc priveghiul și înmormântarea

Potrivit familiei regretatului jurnalist, cei care vor să își ia rămas bun de la el o vor putea face începând de astăzi 12.03.2024, de la ora 17:00 la Casa Funerară Rostyl de pe Strada Cocorilor nr.27. Slujba de stâlp va avea loc astăzi și mâine de la ora 19:00, iar slujba de înmormântare joi, 14.03.2024, începând cu ora 14:00, trupul neînsuflețit urmând a fi depus la cimitirul Pomenirea.


Romulus Dubăț a fost fără doar și poate unul dintre cei mai incisivi jurnaliști arădeni, având o carieră impresionantă în presa arădeană. La un moment dat mărturisea chiar că în cartea sa de muncă nu mai are ce să se scrie, având în vedere că a făcut cam de toate în presa scrisă. A fost redactor la Adevărul de Arad/Jurnal Arădean, Aradon, redactor și director economic la Observator Arădean, a fost director și redactor șef-adjunct la Agenda Zilei ediție de Arad și fondator al săptămânalului Flacăra Roșie, care ulterior a trecut în online, unde în ultima vreme a realizat un podcast dedicat personalităților arădene. În afară de presă, pentru o vreme, Romulus Dubăț a lucrat la Universitatea Aurel Vlaicu, unde a fost director general administrativ.

În încheiere, ne alăturăm colegilor din presă pentru a transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Foto: Vasile Zărăndan


Scrie un comentariu

trimite