Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doliu în presa arădeană: a murit jurnalistul Răzvan Creţu / UPDATE: Ceremonia religioasă va avea loc sâmbătă, de la ora 12

Jurnalistul Răzvan Creţu, fostul nostru coleg de la Arq, a murit astăzi, după o lungă şi grea suferinţă. La doar 44 de ani, Răzvan a pierdut lupta cu cancerul, teribila boală care l-a măcinat în ultima vreme. Era căsătorit din 2011 cu ziarista Claudia Untaru, cei doi având împreună un fiu de şapte ani, Alexandru, un talentat portar la piticii UTA-ei.

Doliu în presa arădeană: a murit jurnalistul Răzvan Creţu / UPDATE: Ceremonia religioasă va avea loc sâmbătă, de la ora 12
Comentează 3

Update 2 Ceremonia religioasă va avea loc sâmbătă, de la ora 12

Ceremonia religioasă va avea loc, sâmbătă, de la ora 12, la Capela Kuki de pe strada Cocorilor, după cum a anunțat familia.


Update 1 Când vor avea loc priveghiul şi înmormântarea

Priveghiul va avea loc joi şi vineri, iar înmormântarea, sâmbătă. „Priveghiul va avea loc joi de 19.00 și vineri de la ora 19.00 la capela Kuki de pe strada Cocorilor, înmormântarea va avea loc sâmbătă, revin cu detalii!”, a mai scris pe Facebook Claudia Untaru.


„Am crezut că o vom învinge, dar se pare că Dumnezeu are nevoie de tine în cer pentru a scrie printre stele. Peste două zile sunt zece ani de căsnicie. Ai lăsat în urmă un copil minunat. Mulțumesc. Ești îngerul nostru!”, a scris pe Facebook soţia sa, jurnalista Claudia Untaru.

Deşi în astfel de momente cuvintele sunt prea sărace pentru a aduce alinare familiei îndoliate, le transmitem Claudiei şi lui Alexandru sincere condoleanţe!

Redacţia Arq

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite