Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doliu în comunitatea academică arădeană: prof. univ. dr. Aurel Ardelean a încetat din viață

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele fondator și fost rector al Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, a trecut în neființă, în a doua zi de Crăciun, la vârsta de 79 de ani.

Doliu în comunitatea academică arădeană: prof. univ. dr. Aurel Ardelean a încetat din viață
Comentează 2

Având în vedere contribuția sa fundamentală la dezvoltarea și promovarea învățământului superior în orașul nostru, realizări pentru care a fost distins, în anul 2016, cu titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Arad, la inițiativa primarului Gheorghe Falcă, trupul neînsuflețit al celui care a fost prof. univ. dr. Aurel Ardelean a fost depus, în seara zilei de 27 decembrie 2018, în sala Ferdinand a Primăriei Municipiului Arad, fiindu-i aduse binemeritatele omagii, în ceas de trecere la cele veșnice. Numeroase oficialități, cadre didactice, studenți și oameni de cultură au fost prezenți la tristul eveniment al acestui final de an.

Ceremoniile funerare vor continua astăzi, în Campusul Universitar de pe strada Liviu Rebreanu nr. 86, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 30.12.2018, începând cu ora 13. Fiind decorat, în anul 2004, de către Președintele României, cu Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, prof. univ. dr. Aurel Ardelean va avea parte de onoruri militare.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite