Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi visători s-au răsturnat cu o barcă pe Mureș lângă Fântânele

Doi visători s-au răsturnat cu o barcă pe Mureș lângă Fântânele
Comentează 4

În după-amiaza zilei de marți, 11 iunie, în jurul orei lirice 17,00, doi bărbați în toată puterea vârstei se plimbau visători cu o barcă pe Mureș, însă, din motive încă neelucidate, (zi cu ghinion, vâslași neîndemânatici, monstrul râului ce le-a răsturnat firava ambarcațiune?) în apropierea localității Fântânele barca s-a întors cu fundu-n sus, scuturându-se de cei doi lopătari ghinioniști. 

Unul dintre ei, cel care știa să înoate mai bine, a reușit cu chiu cu vai să ajungă la țărm, însă celălalt a tot plutit ținându-se de barca răsturnată până la Arad, mai precis până la podul CFR din Micălaca, unde a fost observat de către niște pescari, ce au sunat la 112.

La fața locului s-a deplasat imediat Detașamentul ISU Arad cu o barcă pneumatică și trei subofițeri, care au reușit să-l scoată pe ”naufragiat” la mal, predându-l Ambulanței pentru îngrijiri.

Ca și concluzie, poeții populari sunt atenționați să fie cu băgare de seamă, atunci când declamă poezii stând în picioare într-un echilibru precar într-o barcă ”ce plutește pe valuri ușor”, deoarece iată cât de amar se poate răzbuna realitatea pe ei !!!

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (30)


Scrie un comentariu

trimite