Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi urmăriţi internaţional, depistaţi la frontiera Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat două persoane pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare.

Doi urmăriţi internaţional, depistaţi la frontiera Nădlac
Comentează 0

* În data de 20.04.2018, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român Simona S., în vârstă de 35 de ani, din judeţul Caraş Severin.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autorităţile germane, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

* În data de 21.04.2018, în jurul orei 02.00, la acelaşi Punct de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român Ion A., în vârstă de 60 de ani, din judeţul Timiş.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile italiene, un mandat european de arestare.

În ambele cazuri, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Scrie un comentariu

trimite