Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi polițiști au fost împuterniciți în funcții de conducere. Vezi despre cine este vorba și ce posturi ocupă

Inspectoratul de Poliție Județean Arad anunță că doi ofițeri au fost împuterniciți în funcție de conducere, în ultima zi a anului trecut. Este vorba despre comisarul șef Florin Vramiță și inspectorul Gabriel Crucean.

Doi polițiști au fost împuterniciți în funcții de conducere. Vezi despre cine este vorba și ce posturi ocupă
Comentează 1

Potrivit sursei citate, comisarul-șef Florin Vramiță a fost împuternicit pe o perioadă de 6 luni în funcția de adjunct al șefului Poliției Municipiului Arad. „Începând cu anul 1995 și până în 2001 a lucrat în cadrul Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate. Din anul 2001 și-a continuat activitatea pe linia investigațiilor criminale, până în anul 2004. Timp de 15 ani, din 2004 până în anul 2019, ofițerul a fost șeful Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Arad”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ.

La rândul său, inspectorul Gabriel Crucean a fost împuternicit în funcția de șef al Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Arad. „Polițistul și-a început activitatea în anul 2006, fiind încadrat pe funcția de agent de ordine publică în cadrul Secției 1 Vlaicu. Din anul 2009 până în 2016 și-a desfășurat activitatea pe linia de investigații criminale, la Secția 1 Vlaicu. În 2016 a promovat examenul de trecere în corpul ofițerilor, desfășurându-și activitatea în munca de investigații criminale la aceeași secție de poliție”, se mai arată în comunicat.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite