Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi deţinuţi de la Centrul de detenţie Buziaş, Timiş, au evadat. Fugarul arădean a fost prins de poliţişti

Bucuria i-a fost scurta! Unul dintre cei doi detinuti evadati de la Sectia exterioara a Penitenciarului Timisoara, aflata in Buzias, in vecinatatea Centrului de Reeducare Minori, a fost capturat.

Doi deţinuţi de la Centrul de detenţie Buziaş, Timiş, au evadat. Fugarul arădean a fost prins de poliţişti
Comentează 0

Iulko Zoltan de 36 de ani a fost incoltit de fortele de interventie in Caras Severin in zona localitatii Vermes, la aproximativ 20 de km de Buzias, locul din care evadase.

Politistii spun ca sunt foarte aproape sa-l prinda si pe cel de-al doilea fugar. Evadatul inca liber, Bogdan Gavrila, este imbracat cu blugi deschisi la culoare, o camasa albastru inchis, cu maneca lunga, si in picioare poarta mocasini.

Iulko Zoltan si Bogdan Gavril au disparut miercuri seara de la un punct de lucru al penitenciarului. In jurul orei 18.00 s-a dat alarma, iar gardienii, politistii si jandarmii au pornit in cautarea lor. Acestia au scotocit mai multe zone de padure si drumuri laterale aflate intre Buzias si Lugoj, , intrucat au presupus ca evadatii au pornit-o intr-acolo.

GAVRIL BOGDAN, de 25 de ani, era condamnat la 1,8 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt. Este de loc din Seica Mare, judetul Sibiu.

IULKO ZOLTAN, de 36 de ani, era condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor. Este de loc din comuna Peregu Mare, sat Peregu Mic, judetul Arad.

Sursa opiniatimisoarei.ro


Scrie un comentariu

trimite