Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DOI BĂRBAȚI ȘI UN ADOLESCENT AU FURAT MOTORINĂ DIN REZERVORUL UNUI AUTOBUZ/ CEI ÎN CAUZĂ AU FOST REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU 24 DE ORE

DOI BĂRBAȚI ȘI UN ADOLESCENT AU FURAT MOTORINĂ DIN REZERVORUL UNUI AUTOBUZ/  CEI ÎN CAUZĂ AU FOST REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU 24 DE ORE
Comentează 1

În urma unei sesizări făcute cu privire la comiterea unui furt de combustibil, polițiștii din Ineu au reușit prinderea în flagrant a doi bărbați și a unui minor care sustrăgeau motorină din rezervorul unui autovehicul/ Cei trei au fost reținuți de polițiști, fiind depuși în arestul I.P.J. Arad.

În dimineața zilei de 7 ianuarie, în jurul orei 3.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie despre faptul că persoane necunoscute ar sustrage motorină dintr-un autobuz parcat pe strada I.L. Caragiale din Ineu.

La doar 15 minute de la momentul efectuării sesizării, o echipă operativă formată din 10 polițiști și coordonată de șeful poliției orașului Ineu, au reușit depistarea și prinderea în flagrant delict a doi bărbați și a unui adolescent, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că cei trei, de 43, 51 și 16 ani, toți din județul Arad, cu un dispozitiv artizanal, reușiseră să sustragă din rezervorul autobuzului aproximativ 50 litri de motorină.

Totodată, în autoturismul pe care cei în cauză l-ar fi utilizat pentru deplasare, au fost depistate: o pompă submersibilă, o moară pentru măcinat cereale și alte unelte susceptibile de a fi utilizate la comiterea de infracțiuni.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor în cauză pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cauză se continuă cercetările în vederea documentării întregii lor activități infracționale.

 

OFIȚER DE PRESĂ,

Inspector principal de poliție Lorena RADU

 

 

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite