Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi bărbaţi arestaţi preventiv au EVADAT, duminică, din Secţia 19 de Poliţie Bucureşti FOTO

Două persoane arestate preventiv au evadat, duminică, din curtea de aer a Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a Secției 19 Poliție.

Doi bărbaţi arestaţi preventiv au EVADAT, duminică, din Secţia 19 de Poliţie Bucureşti FOTO
Comentează 0

Este vorba despre Grosu Costel și Tulli Renato Marius, încarcerați în baza mandatelor de arestare preventivă privind infracțiunea de furt calificat și respectiv infracțiuni informatice, se arată într-un comunicat transmis de DGPMB.

Poliția Capitalei face apel la cei care pot da informații cu privire la locația în care se află cei doi bărbați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la numărul de urgență 112 .

De asemenea, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea acestui eveniment, a mai precizat DGPMB.

Pe 5 ianuarie 2016, procurorii DIICOT au reținut opt persoane, cetățeni români și moldoveni, acuzate că fac parte dintr-o grupare care a fraudat cu ajutorul unui virus informatic mai multe terminale tip ATM aparținând unor bănci din România, Ungaria, Cehia, Spania și Rusia. Printre cei reținuți se număra și Tulli Renato Marius, conform unui comunicat transmis la momentul respectiv de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite