Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi arădeni au fost trimiși în judecată după moartea unui vânător

Doi arădeni au fost trimiși în judecată după moartea unui vânător
Comentează 0

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova, prin Rechizitoriul din 23.08.2016, au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a  inculpaţilor :

- NĂDĂŞAN CORNEL - pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, prev. de art. 192 al.1 C.pen. şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, prev. de art. 350 al.1 C.pen., constând în aceea că în data de 31.05.2014, în jurul orelor 2030, în cadrul unei partide de vânătoare organizate, care s-a desfăşurat pe raza localităţii Milova, jud. Arad, inculpatul l-a împuşcat mortal pe numitul C.D.

- VANCU GHEORGHE - pentru săvârşirea infracţiunii de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, prev. de art. 349 al.1 C.pen., constând în aceea că în calitate de angajat al AJVPS Arad şi organizator al partidei de vânătoare colectivă din data de 31.05.2014, nu a luat măsurile legale de securitate şi sănătate în muncă, respectiv nu a asigurat instruirea victimei C.D. înainte de începerea vânătorii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite