Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DNA - nou dosar ANRP: Omul de afaceri Mihai Rotaru, suspect în cauză (surse)

Omul de afaceri Mihai Rotaru s-a prezentat joi la DNA unde i s-a adus la cunoștință faptul că are calitatea de suspect într-un nou dosar ce vizează activitatea Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

DNA - nou dosar ANRP: Omul de afaceri Mihai Rotaru, suspect în cauză (surse)
Comentează 0

Potrivit surselor citate, la DNA vor mai fi chemate și alte persoane, printre care și membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din ANRP pentru a li se comunica faptul că au calitatea de suspecți, acestea fiind cercetate pentru abuz în serviciu sau complicitate la abuz în serviciu.

La plecarea de la sediul DNA, unde a stat mai puțin de o oră, Mihai Rotaru nu a făcut declarații.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii investighează modul cum s-a făcut evaluarea a trei terenuri din Bistrița-Năsăud, fiind vorba de supraevaluări. Beneficiari în acest caz ar fi Mihai Rotaru și sora acestuia, Diana Le Bomin, susțin sursele citate.

Aceleași surse au precizat că suma din dosar s-ar ridica la peste 17 milioane euro.

Tot joi, la DNA s-a prezentat și Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naționale de Investiții, pentru a fi audiată într-un alt dosar de corupție, au arătat surse judiciare.

Sursa agerpres.ro


Scrie un comentariu

trimite