Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DLAF a pus ochii pe proiectele lui Dan Barna, după investigația Rise Project


Rise Project a dar publicității o investigație, pe care v-o prezentăm și noi zilele acestea, despre proiectele cu fonduri europene în care este implicat Dan Barna, președintele USR și candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale. Potrivit adevarul.ro, Rise Project a anunţat joi că proiectele de incluziune socială pe bani europeni, care implică şi firma lui Dan Barna, sunt verificate acum de Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă (DLAF).

DLAF a pus ochii pe proiectele lui Dan Barna, după investigația Rise Project
Comentează 1

Două dintre ele au intrat în cercetări preliminare, în timp ce al treilea se află deja sub investigaţia DLAF, mai subliniază jurnaliştii Rise Project. „Proiectele de incluziune socială pe bani europeni, care implică firma lui Dan Barna, sunt verificate acum la Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă. Două dintre ele («SES-am deschide-te» şi «Biblioteca bunelor practici») au intrat în cercetări preliminare după articolul nostru de marţi. Primul, implementat în tandem cu CJ Alba, a inclus croitoria condusă de sora lui Barna şi o tipografie căpuşată sistematic. În al doilea, eşuat complet, compania lui Barna a fost beneficiar direct. Al treilea, «Punţi Comunitare», se află deja sub investigaţia DLAF. Parteneri cu CJ Alba şi aici, Barna şi Jaliu au finanţat din banii contribuabilului european o casă de producţie devalizată între timp şi o bază sportivă modernizată cu resurse destinate persoanelor defavorizate”, susțin cei de la Rise Project, conform adevarul.ro. 

Intrați aici pentru mai multe detalii: https://adevarul.ro/news/politica/Incep-problemele-penale-barna-anti-frauda-s-a-sesizat-urma-anchetei-rise-project-1_5da86fbf892c0bb0c6aacb1f/index.html

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite