Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dj Project & Mira vin în Arad la Festivalul Berii

Dj Project & Mira vor concerta pe scena Festivalului Berii unde sunt așteptați mii de arădeni la unul dintre cele mai frumoase și cunoscute evenimente cu muzică şi bere bună din ARAD, în perioada 04-06 mai 2018, locația parcul Eminescu din Arad. Intrare LIBERĂ!

Dj Project & Mira vin în Arad la Festivalul Berii
Comentează 0

Dj Project este o formație dance românească, înființată la Timișoara, în anul 2000. Inițial, formația era constituită doar din Gino Manzotti și Dj Maxx, în anul 2003 alăturându-se proiectului și Ellie White. La sfârșitul anului 2009 în locul lui Ellie a venit Giulia Anghelescu.Împreună cu ea, trupa a avut poate una dintre cele mai efervescente perioade din istoria ei, având 3 hit-uri constant No.1 : "Mi-e dor de noi" (compus de Gabriel Huiban - 2011), "Regrete" (compus de Gabriel Huiban - 2010 și "Nu" (compus de Gabriel Huiban - 2009).

In luna decembrie a anului 2011 din cauza sarcinii, Giulia a fost înlocuită de Adela Popescu. Împreună cu Adela trupa cunoaște un adevărat succes în special în mediul online. Piese precum "Bun rămas" (prod. Gabriel Huiban - 2012), "Vraja ta" (prod. Kazibo Music - 2013]), "Fără tine" (prod. Kazibo - 2013), Suflet vândut (prod.David Deejay - 2014), Zile și nopți (2015).

In luna Aprilie a anului 2016, Adela este inlocuita in trupa de Ela Rose. Alături de ea, Dj Project lansează single-ul "Sevraj" (compus de Kazibo Music) si susțin o multitudine de concerte prin țară timp de o vară întreagă. La finalul lunii Septembrie, Dj Project anunță lansarea unei noi colaborări, de această dată cu o tânără artistă din Cluj, în vârstă de 20 de ani- Xenia Costinar.

Impreună, ei lansează single-ul "Ochii care nu se văd" (compus de Adi Cristescu și Chris Mayer). Sfărșitul anului 2016 aduce din nou schimbări în cadrul Dj Project. Giulia, alături de care băieții au cântat în perioada 2009-2011 anunță o nouă colaborare cu Dj Project, mult așteptată, de altfel, de fanii trupei. Toamna anului 2017 vine cu vesti noi. Dj Project anunta inceperea colaborarii cu Mira, una dintre cele mai tinere voci din industria muzicala romaneasca.

Sursa wikipedia.org

***

Pe scena festivalului vor concerta și VESCAN, MIRCEA BANICIU&BAND, EL NINO, THE MOTANS, CARGO, IBAND, DJ PROJECT, DIRECȚIA 5.

Evenimentul va reuni multă lume bună, muzică de calitate, zeci de producători de bere, zeci de corturi, sute de mese şi mii de halbe. 

Astfel se continua tradiția renumitelor festivaluri ale berii din anii 1999 -2008, care la un moment dat reuneau peste 80.000 de arădeni in cele trei zile de concerte.

La eveniment se va bea bere bună, în moduri cât mai originale, prin intermediul concursurilor organizate de către partenerii acestui eveniment. 

Festivalul aduce în Arad cea mai bună mâncare stradală, muzică de calitate și oferă participanților o oază de relaxare.
Accesul la eveniment este liber.

Conceptul se bazează pe o experiență unică, ce strânge la un loc cei mai buni expozanți alături de marii producători de specialități și, evident, pasionații de gastronomie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite