Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Distincţia Bene Merenti acordată pastorului Sorin Ignat de la Curtici

La sărbătorirea a 135 de ani de mărturie baptistă la Curtici, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a acordat duminică Distincția Bene Merenti, înființată cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate a instituției, pastorului Sorin Ignat. La eveniment au fost prezenți și primarul Bogdan Ban, respectiv viceprimarul Dan Doba.

Distincţia Bene Merenti acordată pastorului Sorin Ignat de la Curtici
Comentează 1

„În calitate de președinte al Consiliului Județean Arad, am acordat Distincția Bene Merenti, pentru contribuția deosebită la dezvoltarea vieții sociale și culturale a orașului Curtici, pastorului Sorin Ignat, un om care sădește speranță și bunătate în jurul său și care a construit o comunitate unită în jurul valorilor creștine. Mulțumesc comunității baptiste din orașul Curtici pentru contribuția deosebită pe care, de-a lungul celor 135 de ani de existență, a avut-o în promovarea valorilor fundamentale în societatea noastră locală și îi urez «La mulți ani»!”, a declarat președintele Iustin Cionca.

Sărbătorirea celor 135 de ani de mărturie baptistă la Curtici a fost completată de aniversarea a 5 ani de la inaugurarea noului lăcaș de cult al Bisericii Baptiste din oraș.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite