Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Din nou pe Someş, de data asta în Cupa României. „Am demonstrat că suntem o echipă de luat în seamă”

Din nou pe Someş, de data asta în Cupa României. „Am demonstrat că suntem o echipă de luat în seamă”
Comentează 0

Pe 9 decembrie Univ Goldiş ICIM Arad „detona bomba” etapei în Liga Naţională de Baschet Feminin. Trupa lui Stacey Nolan, desconsiderată de mulţi, mergea la Cluj şi obţinea un succes imens, neaşteptat, deosebit (scor 76-69) în faţa unui adversar care anunţa la începutul campionatului, că nu concepe decât lupta pentru titlu. Însă cu un buget important şi implicit cu un lot valoros Clujul nu convinge. Dar până la capăt mai e mult.

După evoluţia bună cu liderul Sepsi Sf. Gheorghe, încheiată din păcate cu un eşec scurt, arădencele au avut parte de o vacanţă scurtă. Asta pentru că în 5 ianuarie au turul primei faze a Cupei României la Cluj, după care pe 8 ianuarie, joacă la Arad returul, cu începere de la ora 18,30.

„Vor fi meciuri diferite de cele din campionat. Asta şi pentru că în Cupa României echipele sunt obligate să joace cu 2 românce în teren. Dar mergem la Cluj să ne vindem cât mai scump pielea. Am demonstrat că, în ciuda a ceea ce se spunea, suntem o echipă de luat în seamă”, spune preşedintele Marcel Urban.

 

Sursa foto: baschetarad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite