Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Din ce în ce mai mulţi polițiști locali donează plasmă

Polițiștii locali din cadrul structurilor de ordine publică și circulație, disciplina în construcții și control comercial care posedă anticorpi COVID-19, în urma vindecării, au donat astăzi  plasmă, la Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Arad. Alți colegi de-ai lor sunt programați în următoarea perioadă ori au donat deja plasmă, în săptămânile anterioare.

Din ce în ce mai mulţi polițiști locali donează plasmă
Comentează 0

„Odată cu înmulțirea angajaților Direcției Generale Poliția Locală care s-au infectat cu noul coronavirus, în ultimele luni, a crescut și numărul celor care doresc să contribuie la efortul de combatere a pandemiei dincolo de exercitarea atribuțiilor de serviciu ce presupune acțiuni pe stradă, în imobile unde locuiesc persoane izolate/carantinate, la unitățile medicale sau centrele de vaccinare”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Polițiștii locali donatori și-au exprimat intenția de a repeta acest demers, iar colegii lor care traversează etapa finală a procesului de vindecare le vor urma exemplul, după ce vor atinge concentrația necesară de anticorpi.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite