Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dezastru pe Șega

Piroș Security Lioness- CS Ineu 15 -1, în prima etapă a ligii a II-a la fotbal feminin
 

                                      Dezastru pe Șega
Comentează 0

După greutățile și sudorile muncii de convingere de acum un an, când cu greu și lent s-a alcătuit cât de cât un lot de fete care să joace fotbal, iată că duminică, pe Șega , am avut parte de o mare surpriză, urmărind evoluția fulminantă a jucătoarelor pregătite de Gigi Cameniță, adică pe cele de la echipa nou promovată în liga a II-a, Piroș Security Lioness Arad.
Inepuizabila Florica Lihet, a fost , ca de obieci ” locomotiva ” echipei sau ” vizitiul” care și-a biciuit cu provocări , mânjii -coechipieri, precum Anreea Balaș, Paula Danciu, Mădălina Chiș, Denisa Marcea, Melisa Olariu  sau Bajko Emese. Căpitanului de echipă i s-au alăturat si  ” veteranele” Andrada Vanu și Maria Magoc, construind atac după atac, înscriind de 15 ori în poarta Alexandrei Vamanu de la CS Ineu și ratând tot de atâtea ori pe parcusrsul meciului.
Cu așa evoluții drumul spre liga I nu va fi atât de greu, arădencele beneficiind de toate condițiile  pentru a promova în prima ligă românească.
Autoarele golurilor din acest meci au fost : Lihet ( 3), Vanu ( 2), Olariu ( 2), Balas ( 2)Danciu ( 2), Chiș, Bajko, Adam, Marcea, de la Piroș Security și  Ancaș din penalty pentru CS Ineu
În etapa viitoare, 1 oct., Piroș Security va juca la Tg Mureș cu ”Ladies”, iar CS Ineu , la Baia Mare cu ” Independența”.
Au arbitrat Alexandru Gornic, Alina Mihoc și Vlăduț Stanciu

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite