Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Detalii uluitoare în cazul morţii lui Dan Condrea. Vezi după ce a fost recunoscut de soţie patronul de la Hexi Pharma

Criminaliştii au făcut pentru a patra oară cercetări la locul tragediei, după ce două persoane au observat în iarbă mai multe frunze îmbibate cu sânge dar şi fragmente ce păreau a fi oase umane. Specialiştii au ridicat probele şi urmează să stabilească dacă le vor anexa la dosar.

Detalii uluitoare în cazul morţii lui Dan Condrea. Vezi după ce a fost recunoscut de soţie patronul de la Hexi Pharma
Comentează 0

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, și-a pierdut viața, duminp seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, au anunţat surse din rândul poliţiştilor, accidentul fiind semnalat în jurul orei 19.30. Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Dan Condrea a renunțat la SUV-ul pe care îl conducea de obicei și a început să conducă mașina în care era în momentul accidentului. În acte, acest automobil aparține tatălui omului de afaceri.

Dupa mai multe ore de muncă, medicii legiştii au terminat prima parte a necropsiei lui Dan Condrea.

Operaţiunea a fost una dificilă din cauza stării în care se afla cadavrul. Potrivit unor surse, capul era zdrobit, aproape toate organele interne rupte, pieptul îi era distrus după forma volanului, iar picioarele îi fusese fracturate până la genunchi în zeci de locuri de caroseria mașinii. Jurnaliştii mai scriu că Uliana Ochinciuc, soția afaceristului, a fost primită în sala de auropsie pentru a recunoaște cadavrul lui Condrea. Lobii urechilor bărbatului și două alunițe de pe obrazul drept al acestuia ar fi ajutat-o.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, adică pe 6 mai, patronul Hexi Pharma, deja personaj principal în scandalul imens care a aruncat în aer sistemul sanitar românesc, şi-a modificat testamentul scris în anul 2013. Condrea a decis să lase cea mai mare parte a averii sale celor doi copii: fiicei Magdalena, în vârstă de 10 ani, copilul din prima căsătorie, şi fiului David, copilul din cea de-a doua căsătorie. O parte din avere, însă, rămâne la Uliana Ochinciuc.

"Cred ca nu poate fi inlaturata ipoteza determinarii sinuciderii, este o ipoteza care nu a fost luata in considerare de Parchet. Determinarea sinuciderii înseamnă că sinuciderea a fost determinată nu doar prin mijloace materiale, ci prin constrângere, să fi fost supus presiunilor să i se fi spus să aleagă dintre mai multe variante, între moarte şi familie, între moarte şi libertate, probabil a ales moartea", a declarat Alexandru Lele, fost procuror.

"Am auzit o bubuitură puternică. Am ridicat privirea și am văzut cum zboară prin aer tot felul de obiecte, de resturi de mașină și de pietre. La puțin timp a ajuns o mașină în care era o femeie și o fetiță. Împreună cu femeia am mers la resturile autoturismului ca să dăm primul ajutor. Când am ajuns lângă mașină mi s-a făcut rău. Apoi femeia a găsit portofelul și telefonul bărbatului. Telefonul era plin de țărână. În timp ce așteptam salvarea, femeia mi-a spus că mașina circula cu viteză foarte mare, de peste 140 km/h, când a trecut pe lângă ea. Și că bărbatul vorbea la telefon", a povestit primul martor ajuns la faţa locului, potrivit secunda.ro

Din filmul tragediei, surprins pe camerele de supraveghere lipseşte insă un minut, exact momentul în care trece autoturismul lui Dan Condrea.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite

Inchide