Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Despre nimic nu poți scrie decât ” nimic”

Despre nimic nu poți scrie decât ” nimic”
Comentează 1

Doream să scriu despre meciul UTA-Luceafărul. Să scriu ceva frumos, încurajator , ceva despre speranțele tot mai mari de a promova în mult așteptata ligă întâi, speranțe nu numai ale jucătorilor , antrenorilor, conducătorilor sau ale iubitorilor fotbalului arădean, ci și ale noastre ,ale jurnaliștilor.
Nimic. După acest meci, meci pe care nici cel mai pesimist chibiț al UTA-ei nu-l ” vedea” necâștigător, stau și nu găsesc cuvinte care să mai atenueze din tristețea noastră. Tot meciul a fost un ” NIMIC”, cu litere mari. Aceleași trasee previzibile și încăpățânat de permanente ale lui Strătilă, aceleași mingi lungi , mult criticate în perioada lui Roli Nagy, același travaliu doar al unui singur om, Chindriș ,însă  fără nicio posibilitate de constructie. Un Curtuiuș a cărui formă sportivă a dispărut  de un timp, un Petre neinspirat în fiecare dintre acțiunile trecute prin piciorul sau capul său, doi fundași laterali improvizați și fără niciun folos pe perioada unei partide jucate pe teren propriu și cu un adversar modest. Un Andor sau Copil, ale căror centrări se loveau de primul adversar întâlnit în cale, un Tănase departe de valoarea lui Denis Man, un Man  pe care îl regretăm tot mai mult.
 Să fii obligat să evidențiezi , la un meci de pe teren propriu , pe cei doi fundași centrali, Manea și Gligor, înseamnă că UTA la evoluțiile ei în liga a II-a nici să nu se gândească la promovare. Mai e mult de lucru....la toate capitolele.
Deocamdată ...NIMIC...cu litere mari.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite