Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Descoperă puterea, în toate formele ei!

Descoperă puterea, în toate formele ei!
Comentează 0

Aradul a fost pentru câteva zile capitala Mercedes-Benz în România!

Prima ediție a caravanei SUV-urilor Mercedes a avut loc la Arad în 6-7 August.

- Hello Mercedes!

- What can I do for you?

- It’s hot in here.

- I’m decreasing temperature with five degrees...

Pare o secvență dintr-un film SF, iar vocea feminină și caldă care-ți răspunde în difuzoarele mașinii îți dă impresia că-ți va îndeplini aproape orice dorință. Este o dovadă clară a nivelului avansat de tehnologie pe care-l oferă celebrul producător german de automobile Mercedes-Benz la noile modele din clasa SUV. Invitații la Caravana SUV-urilor Mercedes-Benz au avut ocazia unică de a conduce toate modelele puse la dispoziție de organizatori.  Intr-un super drive-test pe ruta Arad – Păuliș – Mănăstire Feredeu – Cetate Șiria – Ghioroc – Arad   nărăvașii cai putere și-au demonstrat puterea și inteligența.  A fost un traseu pe parcursul căruia participanții s-au întălnit cu cele mai diverse situații și au putut astfel aprecia puterea, confortul și stabilitatea SUV-urilor Mercedes-Benz. De la aglomerația de pe E68, la drumul sinuos și îmbietor din Podgorie, urcarea pe dealurile Șiriei și până la traseul de macadam dintre Mănăstirea Feredeu și Cetatea Șiria, chiar pe coama dealului, toate împreună au oferit o experiență deosebită.

“A fost un sentiment frumos, am condus pe niște drumuri noi care acum se construiesc pe dealurile Șiriei, iar mașinile sunt foarte puternice. Este un eveniment frumos al celor de la Auto-Schunn și locația este foarte bună, drumurile la fel, a fost foarte plăcut!” – Bernd Boese, participant la eveniment.

Modelele diverse  incepand  cu GLA, care e considerat mini-SUV au fost insoțite si de GLB,  GLC si GLC coupe ,  GLE si GLE coupe , acesta din urma fiind  cel mai spațios dintre SUV-urile conduse la Caravana Mercedes-Benz. Dotările sunt atât de generoase  încât nu le vom  cuprinde  aici dar invitația la test drive rămâne permanentă.  Atât din punct de vedere al siguranței, a ținutei de drum dar și a confortului, SUV-urile Mercedes și-au impresionat partenerii de aventură .

“Suntem mândri că Auto-Schunn Arad a fost desemnat cap de afiș și am organizat în Arad prima ediție a acestui eveniment  din acest an . Caravana SUV-urilor Mercedes este fără îndoială o demonstrație de putere în toate formele ei și în același timp un semnal foarte clar din partea acestui mare producător german că avem puterea si motivatia  să mergem înainte chiar și în aceste perioade mai dificile. Viața continuă, indiferent dacă noi participăm sau nu la ea.”  declară Dorin Cura -director marketing si vanzari Auto Schunn.

Auto-Schunn este cel mai mare dealer autorizat Mercedes-Benz din vestul României, având un sfert de secol de experiență în servicii de top, premiat de Daimler AG pentru calitatea serviciilor oferite.

Cei care nu au reușit să fie prezenți la acest eveniment și doresc să testeze unul dintre noile modele SUV Mercedes-Benz și să profite de ofertele verii 2020  sunt invitați să contacteze echipa Auto-Schunn Arad la call -center: 0742036913  sau prin e-mail la arad@auto-schunn.ro.

 

 

Galerie foto (169)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite