Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deputatul Tripa, prins cu minciuna

Deputatul Tripa, prins cu minciuna
Comentează 0

Se vor face bancuri cu deputatul Florin Tripa, până la finalul mandatului. Tot ce face este presărat cu greşeli penibile şi minciuni cusute cu aţă albă. Parcă ar avea o echipă care îl ia peste picior şi îl pune în situaţii jenante, cel puţin o dată pe săptămână.

Ultima ispravă este marea „dezvăluire” cum că Aradul nu a depus documentaţia pentru drumurile care aşteaptă finanţare prin PNDL. Documentele pe care le avem demonstrează însă că este o minciună: docxumentaţia este depusă, cu număr de înregistrare! O minciună uşor de dovedit şi de verificat, catre îl face de râs din nou pe deputatul Tripa.

Întrebarea este cum a ajuns un deputat să se ocupe de astfel de nimicuri, de mici minciuni fără noimă? Nu ar avea o treabă serioasă de făcut? Pierdut în activitatea parlamentară prea complicată pentru el, Tripa a ajuns pe la ghişee. Nici aici nu se descurcă prea bine. Ori a confundat ghişeul, ori nu înţelege cum arată un document aflat pe circuitul corect, ori este luat peste picior de cei din ministere... Oricare ar fi situaţia pe care ne-o imaginăm, rămâne situaţia deplorabilă în care se află acest om ajuns demnitar al României.

Disperat să arate că lucrează, că este preocupat, că intervine în favoarea arădenilor, dar cu o capacitate stânjenitor de redusă de a face efectiv ceva, acest deputat recurge la minciună în speranţa că va ieşi în evidenţă. În mod normal, ar trebui să îşi ceară scuze. Ştim că nu va fi cazul. Va striga şi va vocifera din nou, în speranţa că hărmălaia va ţine loc de logică şi adevăr.


Scrie un comentariu

trimite